Bayberk Elektrik Toptan Elektrik Malzemeleri

Firmamız elektrik sektöründe Perpa Ticaret Merkezi ‘nde hizmet vermektedir. Abb, Viko Elektrik, Bemis Elektrik, Cata Aydınlatma, Çetinkaya Pano, Emas, Entes Elektronik, Erse Kablo, Hes Kablo, Jüpiter Aydınlatma, Kendal Elektrik, Legrand, Mars Telsiz, Mutlusan Elektrik, Ne-ad Elektrik, Öznur Kablo, Pelsan Aydınlatma, Schneider Elektrik, Siemens ve Tp Elektrik gibi markaların ürünlerinin satışını ve pazarlamasını yapmaktadır.

Şirketimiz gerek personelimizin daha eğitimli olması, gerekse siz müşterilerimize daha iyi hizmet vermek amacıyla satışlarımıza, müşterilerine kalite ve güvenilir hizmeti vermeye devam etmektedir. https://www.bayberkelektrik.com/ , Elektrik Şalt ürünlerinin yanı sıra kablo, aydınlatma, otomasyon, orta gerilim malzemelerinin de teminini ve satışını yapmaktadır. En ucuz elektrik malzemeleri hedefimizi kendimize hedef belirledik. Perpa elektrik toptancısı olarak siz değerli müşterilerimize sınırsız ürünlerimizi sunacağız.

Bayberk Elektrik adı, kaliteli, güvenilir, sınırsıza yakın hizmet veren, satış öncesi ve satış sonrası işbirliği yapmaya gayret eden, müşteri odaklı müşteriye daha yakın olabilmek amacıyla, gelişime, değişime ve şubeleşerek açık bir firma olarak duyurmak ve göstermektedir.

Siz müşterilerimiz hangi lokasyonda olursanız olun iyi hizmet, kalite ve verimlilik önceliğimizdir.

Perpa Ticaret Merkezi ‘nde bulunan Şirketimiz ve ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçiniz.

https://www.bayberkelektrik.com/
23.10.2020 bayberkelektrik
daha iyi hizmet verebilmek için çerez (cookie) kullanıyoruz. detaylı bilgi için tıklayın